maatwerk

maatwerk

maatwerk

Maatwerk met orkestband

Heeft u specifieke wensen voor liedjes die u live wilt horen op uw feest? Kunt u tot nu toe geen coverband vinden die al uw favoriete nummers speelt? Of vindt u een band huren te duur? Dan kunt u mij inhuren en ik kan live voor u zingen met orkestbanden. Het voordeel hiervan is dat u zelf een playlist kunt samenstellen en dat het de prijs t.o.v. een band drukt.

Ik neem iemand mee die de muziek afspeelt, dus ook pauze muziek kan verzorgen. Ook werk ik samen met een fantastische zangeres met wie ik samen tweestemmig kan zingen als u twee frontvrouwen zou willen. Tarieven zijn in overleg i.v.m. het maatwerk.

Maatwerk gelegensheidsband

Wilt u graag een complete band voor uw feest, maar kunt u niet die band vinden die uw specifiek gewenste nummers allemaal op de playlist heeft omdat er bijvoorbeeld een minder bekend nummer bij zit? Of wilt u ballads piano/zang ten gehore laten brengen op de achtergrond? Ik werk samen met gerenommeerde muzikanten die ik voor speciale gelegenheden kan oproepen om een gelegenheidsband te vormen! Tarieven hangen helemaal af van uw wensen en zijn altijd in overleg.