studiowerk

studiowerk

studiowerk

Wilt u uw eigen werk graag professioneel ingezongen hebben of wilt u nog een backing vocal bij uw opname? Ik ben ervaren met verschillende studio klussen.
Hier is een recensie van mijn meest recente opdracht als studio zangeres:

Begin augustus 2014 heeft Ingrid Lieberton meegewerkt aan een studioproductie van een Engelstalig zelfgeschreven poplied. Uiteindelijk werd er besloten om een duet op te nemen met een onervaren zanger. Dit betekende zangles voor de zanger (lees ondergetekende), schaven aan de tekst en zang arrangementen verzinnen. Met relatief weinig voorbereidingstijd verliep de productie op rolletjes.
Ingrid heeft veel zangtechniek in huis en goede ideeën. Erg prettig om mee te werken. De studiotijd ging vervolgens op aan de onervaren zanger maar die werd gecoached door Ingrid zodat het geheel naar ieders tevredenheid “op de band” staat. Ingrids stem leent zich met name voor jazz, gospel, rock, country, disco.
Kortom naar mijn mening kun je veel kanten met haar op. Haar stem heeft een groot bereik en ze hecht ook waarde aan de uitspraak. Onze samenwerking voor het “Familiar Grounds” was een fijne ervaring. Luistert u vooral naar deze cd (single is te koop voor € 2,50 als u contact opneemt).

– Henk Lieberton